Χρήσιμες πληροφορίες πριν την κράτηση

Συχνές ερωτήσεις

Οι οδηγοί μας είναι επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στον τουρισμό, εφοδιασμένοι με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και νομιμοποιητικά έγγραφα.

Επιπλέον, είναι ευγενικοί, καλοντυμένοι και φιλικοί με τον πελάτη, περνούν κάθε έξι μήνες από ιατρικές και ψυχιατρικές εξετάσεις, ενώ μιλούν άριστα την αγγλική γλώσσα.

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για κρατήσεις, ούτε επιπλέον χρέωση για ραντεβού.

Σε περίπτωση που χρειάζεται να ακυρώσετε την κράτησή σας, παρακαλούμε στείλετε μας το σχετικό αίτημα τουλάχιστον 24 ώρες πριν την μεταφορά και θα σας επιστρέψουμε πλήρως το ποσό που έχετε καταβάλλει. Εάν η ακύρωση πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από 24 ώρες, θα σας επιστραφεί το 50% του συνολικού ποσού. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@nuren.gr

Φυσικά! Εάν επιθυμείτε να ταξιδέψετε με παιδιά έως 5 ετών ή βρέφη, η NUREN παρέχει ειδικά παιδικά καθίσματα για επιπλέον ασφάλεια.
Παρακαλούμε, ενημερώστε μας  για την παρουσία τους και τον ακριβή αριθμό καθισμάτων που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της κράτησής σας.
Τα αυτοκίνητά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό στα εμπρός και στα πίσω καθίσματα, συστήματα GPS, Wi-Fi, tracking control (παρακολούθηση και καταγραφή διαδρομής), ψυγείο νερού και αναψυκτικών, POS, αντισηπτικά και μάσκες προσώπου (δίνονται δωρεάν σε περίπτωση που δεν έχετε) και πολλαπλά σημεία παροχής 12V για φόρτιση συσκευών.

Ασφάλεια και Υγεία

Όπως γνωρίζετε, η ασφάλεια, η ευημερία και η υγεία των επιβατών και των οδηγών μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς.

Λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα απειλή του COVID-19 (Coronavirus) και τον κοινωνικό συναγερμό που έχει δημιουργήσει σε όλο τον κόσμο λαμβάνουμε μια σειρά μέτρων για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια όλων, οδηγών και πελατών.

  •  μεταφέρουμε μόνο τον επιτρεπτό αριθμό επιβατών
  •  έχουμε διαθέσιμες μάσκες στο όχημα
  •  έχουμε απολυμαντικά χεριών στο όχημα
  •  Απολύμανση εσωτερικών χώρων και θυρών με αντισηπτικό πριν και μετά από κάθε υπηρεσία.

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Όλα τα minivans είναι καινούργια Mercedes-Benz & Peugeot Travelers,
ιδανικά για έως 7 ή 8 επιβάτες.

Παροχές οχημάτων